helgens resultat

Rozie fredag 130: 
Både hon och jag var lite osäkra. Jag litade inte på henne till 100 vilket resulterar i dålig ridning. Fick två ner i omhoppningen. Kom utifrån in i en kombination oxer-räcke så då tog hon en bom på oxern, sen rev hon sista som var ett räcke, hon blev hängande med frambenen och jag blev lite fast i handen. Men som sagt det var ingen runda jag är nöjd med. 
 
Vianetta fredag 135: 
HUUUUR pigg som helst. Bockade efter varje hinder, så kom det en häst förbi på framhoppningen som började busa lite, hon skuttar till lite sött, skruttar till en gång till lika sött, sedan vänder det söta till att vivvi försöker slå världsrekord i att stegra högt, utan att stegra över. Hon lyckades. Ja väldigt pigg häst. Inne på banan var känslan ändå bra, men alltså 135 är fööör lågt för henne. Hon engagerar sig inte alls, hon blev inte stark innnan hindrena, backade av rättså fint men som sagt, för lågt för henne. 
 
Vianetta lördag 145 Winning Round: 
Alltså vad hände?? Går in och sätter nollan i min andra 145. Svår hoppning liksom. Vivvi vilken stjärna. Rundan var helt asbra, kämparrunda. Hade en plan, som jag fick ändra lite då hon tex hoppade stor och fick mycket fart efter trippelbarren och då var det bara att fortsätta galoppera på 8 språng till en oxer på böjt spår. Det var dock ca 38 meter där så de flesta gick på 9 eller 10 språng, men inte Hanna och Vivvi inte. Vi tänkte om. Men det gick ju bra. Hade bara blivit orytmiskt om jag hade tänkt för mycket på galoppsprången och ibland måste man faktiskt släppa kontrollen och lita på sig själv. 
Det var trekombination, det var trippelbarr ur sväng och det var vatten - 6 språng till räcke som avslutning. LIte tekniskt kanske men ingen speciellt hög 145:a, det var rätt mycket nollor vilket också tyder på att det var relativt lätt. Men jag menar, 145 är ändå 145 och det var min andra gång så jag bör vara nöjd. 
Gick till finalrundan eller omhoppningen som man också kan säga. Kändes riktigt riktigt bra, rev ett räcke, nästa sista. Kanske lite vivvis fel faktiskt, hon vände inte riktigt med bak tyvärr. Blir sur för jag river alltid i omhoppningar när det faktiskt gäller något :( 
 
Rozie söndag 130: 
Fick för mig att rida på vanligt bett. HUR!?!?! Jag rider knappt på vanligt bett hemma för hon blir så stark/stetig. Hon var rättså stark på framhoppningen men tanken var att få henne lite mer på bettet och ta tag i det själv eftersom jag tyckte hon var lite avvaktande i fredagens klass. Hon kändes fin. Kanske inte så fin som hon kan vara men fin och jag kom 3:a. Ledde väldigt länge, men tyckte själv jag red väldigt långsamt. 
Så det var ett roligt avslut på helgen tycker jag. 
 
 



hästar | | Kommentera |
Upp